expedicia-img
Expedujeme do 24 hod 

90% tovaru

doprava-img
Rýchla doprava 

až do Vašej garáže

darcek-img
Starostlivo balíme 

aby balík došiel v poriadku

VELVANA ČISTIČ SKIEL 750ML

skladom
Výrobca: Velvana
Zistite presný typ oleju - Online katalóg
Kód produktu
31.221
2,28 €
Cena bez DPH: 2 €

Predstavujeme Vám VELVANA ČISTIČ SKIEL - vášho nového spojenca v boji proti každodennej špine a nečistote na oknách vášho automobilu. Žijeme v dobe, kde každý moment na ceste je cenný, a preto je dôležité mať jasný výhľad na to, čo je pred nami.

Nechajte aby sa postaral o dokonalú čistotu vašich okien, zatiaľ čo vy sa môžete sústrediť na pohodovú jazdu. Náš výrobok bol navrhnutý s myšlienkou na vodičov a ich potreby. Produkt s rýchlo pôsobiacimi činidlami zvládne všetko - od nečistôt, cez mastnotu, až po stopy cigaretového dymu a odtlačky prstov. A čo je najlepšie, nezanecháva za sebou žiadne šmúhy. Vaše okná budú čisté ako nikdy predtým, či už vo vnútri, alebo vonku. Už žiadne frustrujúce momenty s neefektívnymi čistiacimi prostriedkami.

S VELVANA ČISTIČOM SKIEL získate spoľahlivého pomocníka, ktorý vám zabezpečí bezpečnú a pohodlnú jazdu vďaka dokonale čistým oknám. Jeho používanie je jednoduché a efektívne, takže si môžete byť istí, že vaše auto bude vždy vyzerať bezchybne. Vychutnajte si jazdu s dokonale čistými oknami, ktoré vám umožnia vidieť svet v jeho plnej kráse.

5 presvedčivých odrážok s najväčšími výhodami produktu:

  1. Rýchlo a efektívne odstraňuje nečistoty: VELVANA ČISTIČ SKIEL rýchlo odstráni všetky nečistoty, mastnotu, stopy cigaretového dymu a odtlačky prstov.
  2. Nezanecháva šmúhy: Po použití nášho čističa zostanú vaše okná bez šmúh, čo zabezpečí dokonalú čistotu a jasný výhľad.
  3. Ideálne pre vnútorné aj vonkajšie okná: Náš produkt je vhodný na čistenie všetkých okien vášho auta, či už vo vnútri alebo vonku.
  4. Jednoduché použitie: VELVANA ČISTIČ SKIEL je navrhnutý pre maximálne pohodlné a rýchle použitie.
  5. Bezpečná a pohodlná jazda: Čisté okná znamenajú lepšiu viditeľnosť a tým aj bezpečnejšiu jazdu pre vás a vašich blízkych.
opytajte-sa-maskot

Neviete si vybrať? Sme tu pre Vás

Opýtajte sa nás ohľadom produktu: VELVANA ČISTIČ SKIEL 750ML

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hod 90% tovaru
Rýchla doprava až do Vašej garáže
Starostlivo balíme aby balík došiel v poriadku